Berichten

SponsorKliks

SponsorKliks

Beste leden,

De sponsorcommissie introduceert graag SponsorKliks aan jullie!

Je kent het misschien al wel van andere verenigingen, maar sinds kort doet KV Seolto hier nu ook aan mee. 

Het is heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt op de bankrekening van Seolto gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, maakt voor jullie in prijs niks uit. Alleen in het laatste geval keert Bol.com Sponsorkliks een commissie uit en daar profiteert ook Seolto direct van!

Wat wij nu dus van jullie willen vragen is om de volgende keer dat jullie wat online kopen, dit via de link van sponsorkliks te doen ipv direct naar de desbetreffende site te gaan. De link is speciaal voor Seolto gemaakt en is te vinden op de homepage van kvseolto.nl

Via deze link kan je heel gemakkelijk de winkels zien die meewerken aan sponsorkliks (Dit zijn er heel veel!) en ben je binnen een paar klikken op de site waar jij wat wilt kopen! 

Leuk om te weten; jullie kunnen jezelf ook registreren om zo de resultaten van Seolto te kunnen bekijken én alle transacties die hier aan bijgedragen hebben. 

Het kan alleen een succes worden met jullie hulp! 

Koopse,

De sponsorcommissie 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.