Berichten

Nieuwe website

Nieuwe website

Zoals je wellicht in de vorige nieuwsbrief hebt gelezen, zijn we op de achtergrond bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe website. We kunnen nu met trots zeggen dat hij online staat!

Het realiseren van de nieuwe website doen we in eigen beheer. Joris Bakx heeft hier de afgelopen weken hard aan gewerkt en wij zijn natuurlijk erg blij met het resultaat. Nogmaals bedankt Joris!

De lay-out van de website, www.kvseolto.nl  is nagenoeg niet veranderd. Wel hebben we geprobeerd om hem gebruiksvriendelijker te maken. O.a. door de blokken op de homepage in te vullen met veel bekeken onderwerpen. 

Waarom een nieuwe website?
Sinds enige tijd zijn er problemen met de website.. en nee, dat is niet omdat wij de rekening niet hebben betaald. Er zijn verschillende pogingen gedaan waarbij de website volledig is gereset, echter bleef het probleem zich herhalen. Er zat een hack in een  code van een bepaald thema, die helaas niet opgelost kon worden. Op basis daarvan is er in overleg met Joris besloten om een geheel nieuwe website te bouwen.

1 Reactie
  • Sander van de Velde
    Geplaatst op 17:13h, 25 juli Beantwoorden

    Halen jullie 1 aug as oud papier op? Wij hebben namelijk best heel veel staan. Of is het handig om apart te halen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.