Berichten

zaterdag = seoltodag

zaterdag = seoltodag

‘Zaterdag was de mooiste dag van de week
En je wist als je naar je vriendjes keek
Hier gaan ze heel wat beleven

En de trainer riep: samen is niet alleen
Maar eenmaal op het veld vergat je dat meteen
We waren zeven…’

Het begin van een songtekst. Het spookt regelmatig door mijn hoofd. Maar tegenwoordig, wat doe je op zaterdag. Geen wedstrijd, geen clubhuis, geen kletspraatjes. Een keertje vrij is wel eens fijn maar ondertussen wordt er weer verlangd naar SEOLTO.

Om de zaterdag toch weer wat SEOLTO terug te geven starten we vandaag met activiteiten en/of een verslag/uitslag van de vorige activiteit.

Vandaag de ’ Zaterdag = SEOLTO dag’  woordzoeker.

Zoek de woorden op en vul de overgebleven woorden onderin in.

Stuur de overgebleven zin uiterlijk donderdag 12-11-2020 naar jeugdactiviteitenseolto@gmail.com  onder vermelding van naam en leeftijd (ook voor senioren)
Onder de goede inzendingen wordt een heus SEOLTO glas (collectors item) verloot!

Fijne zaterdag!

1 Reactie
  • Kees Harthoorn
    Geplaatst op 13:35h, 10 november Beantwoorden

    Toch was er zaterdag nog een seolto activiteit, iedereen kon zijn oud papier brengen naar de container, Zelf konden we er door de maatregelen niet om komen.
    Er waren jeugdleden bij die hun vader of moeder twee keer lieten rijden, ze haalden het papier ook bij de buren op. Daardoor hadden we toch nog zoveel dat het net niet allemaal in de container kon. We moesten nog een aanhangwagen naar de reserve container in Koudekerke brengen. Volgende maand kan iedereen het weer naar de Olympiaweg brengen op 5 december. Alleen het oud papier zorgt nog voor extra inkomsten voor de vereniging, dus breng het naar de Olympiaweg 5 december.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.