Berichten

Wedstrijdkleding

Hoe kom ik aan een wedstrijdkleding

 

Het speeltenue bestaat voor de dames uit een wit effen sportrokje en voor de heren uit een wit effen sportbroekje. Het korfbalshirt is een Erima shirt (zie afbeelding)

 

Ieder lid betaald bij lidmaatschap eenmalig €30 voor een wedstrijd shirt. Voor deze €30 wordt het lid zijn gehele korfbalcarrière voorzien van een shirt. Een clubshirt of het ruilen van een shirt kan via de trainer geregeld worden. Wanneer een team gesponsord wordt, heeft de trainer of aanvoerder van het gesponsorde team een tas met sponsorshirts. Alle shirts moeten te allen tijde in de sporttas van het team blijven.  Is een Seoltoshirt te klein geworden, dan kan het omgeruild worden.

 

Voor het aanschaffen van kunstgrasschoenen en zaalschoenen heeft de sponsorcommissie een afspraak gemaakt bij Sportpoint de Bie te Vlissingen waardoor er met korting schoenen gekocht kunnen worden. Als lid moet je dan kenbaar maken dat je bij Seolto korfbalt. Tevens verkoopt Sportpoint de Bie ook rokjes en broekjes met het Seolto-logo. Je bent natuurlijk vrij om een ander wit rokje/broekje aan te schaffen.

Seolto heeft een “eigen” trainingspak met het logo van de club op de borst. De aanschaf is geen verplichting. Als er interesse is voor een trainingspak, kan dit worden besteld bij Sportpoint de Bie in Vlissingen.

Alle artikelen uit de Erima catalogus kunnen door onze leden tegen een korting van € 10% worden besteld. (de prijzen in de catalogus zijn 100% en inclusief btw).
Indien jullie per volledig team tegelijk een artikel van Erima bestellen kan dit wellicht met 25% korting worden aangeschaft. Deze artikelen dienen dan via het kv.seolto.vlissingen@gmail.com te worden aangevraagd.

Let op vergeet niet om expliciet om deze 25% korting te vragen bij  Sportpoint de Bie Vlissingen