Berichten

We zijn begonnen!

We zijn begonnen!

Ook zo genoten afgelopen zaterdag? Of heeft je team een dikke nederlaag geleden en viel het een beetje tegen na lange tijd? Hoe het ook zij; we zijn weer begonnen! Het was gelijk een echte Seolto dag, veel ploegen hadden een thuiswedstrijd en onze velden en het terras waren door vrijwilligers versiert met vlaggetjes en beachflags, dit als slagroom op de taart voor de extra sfeer! Het was gezellig druk en toch hield iedereen goed rekening met elkaar. Fijn dat het ook zo kan!

Binnen het bestuur hebben we financieel de balans opgemaakt na de coronacrises. Doordat we veel onkosten niet hebben gemaakt, maar wel grote inkomsten genereerden via het oud papier en de forse financiële tegemoetkomingen vanuit de overheid, zagen we dat de balans uit evenwicht raakte. Hierop hebben we actie ondernomen en zullen we een deel van de ontvangen subsidies vanuit de overheid, terug laten vloeien aan de leden, er is tenslotte ook geen korfbal aangeboden. Dit doen we via de contributie. Dit is eenmalige korting op de contributie. Deze korting is naar rato van de hoogte van de contributie berekend en ziet er als volgt uit;  

@ Senioren €43,-

@ Junioren (A) €35,-

@ Aspiranten (B/C) €28,-

@ Pupillen (D/E/F) €24,-

@ Niet spelende leden €2,50  

Deze week hebben we in klein comité afscheid genomen van André Filius. André is in 1986 naar Seolto gekomen en was 5 jaar lang de trainer/coach van de selectie. Al die jaren daarna is hij actief lid gebleven. Ik zag de foto’s van dit moment via onze social mediakanalen voorbijkomen, de moeite waard om nog even op te zoeken.

Inmiddels is ook duidelijk dat we de anderhalve meter samenleving achter ons gaan laten, dit houdt in dat we met meer mensen in het clubhuis mogen en dat de ALV dit jaar kan plaatsvinden. De datum hebben we vastgesteld op vrijdag 5 november. Houdt deze datum dus alvast vrij in je agenda!

Wellicht tot zaterdag langs de lijn!

Met sportieve groet,

Marco van der Meule

Voorzitter KV Seolto

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.