Berichten

We gaan bijna beginnen!

We gaan bijna beginnen!

Eindelijk is het dan zover, we mogen weer! Veel leden hebben al getraind en er zijn al diverse oefenwedstrijden gespeeld, andere genieten nog even van hun vakantie en zullen later aansluiten bij hun team. Zaterdag 11 september zal de competitie weer beginnen, laten we hopen dat we deze mogen uitspelen deze keer. Vorig jaar ging door corona in oktober al het slot op het hek van ons sportpark, maar ik heb goede hoop dat dit ons nu bespaart blijft!

Wie de nieuwe teamindeling bekijkt op de website, ziet dat we nog wel wat nieuwe leden mogen krijgen, dit geldt eigenlijk voor alle leeftijdscategorieën, maar het meest maak ik me nu zorgen om onze jongste afdeling bij de E & F pupillen. De impact van corona op onze vereniging is daar het meest voelbaar. Het gemis van het schoolkorfbaltoernooi laat zich duidelijk weergeven in te weinig nieuwe aanwas van jonge leden. Ik mag hopen dat deze levensader voor de vereniging dit jaar wel kan plaatsvinden.

Zoals ieder jaar stoppen er leden met actief korfballen, maar ook stoppen er ieder jaar vrijwilligers. Zou jij een paar uurtjes per week, per maand willen bijdragen om onze vereniging tot een succes te maken voor iedereen, laat het dan weten! We kijken dan samen of er iets passends is voor jou binnen de vereniging. We zijn o.a. op zoek naar mensen voor diverse commissies, oud papier ophalers, scheidsrechters, bestuursleden, materiaal en onderhoud, barpersoneel. Aanmelden kan heel eenvoudig via een mailtje naar voorzitterseolto@gmail.com of via 06-24401294.

Het wedstrijdprogramma tot aan de zaal staat inmiddels op de website, zo kan iedereen zien wanneer hij/zij moet spelen/fluiten/rijden. Ik wens iedereen heel veel plezier dit veldseizoen, laten we hopen op vele mooie zaterdagen met sportieve wedstrijden en overwinningen! Geniet ervan en kom langs om de andere teams aan te moedigen. We zien elkaar in het clubhuis, want ook die mag weer open!

Met sportieve groet,

Marco van der Meule                                                                                                                               

Voorzitter KV Seolto

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.