Berichten

Vrijwilligers

Als elke vrijwilliger een ster is, wordt het nooit meer donker...
©Loesje
Vacatures
[spacer height=”10px”]
Seolto is altijd op zoek naar vrijwilligers!
[spacer height=”10px”]
Openstaande vacatures zijn opgenomen in onze klussenlijst, deze kun je vinden in het clubhuis. Staat er iets voor je tussen? Aarzel dan niet en reageer op de vacature! Dit kan door naar het algemene mailadres te mailen, vrijwilligerscoordinatorseolto@gmail.com, of door gelijk naar de betreffende commissie te mailen. Kijk voor het mailadres van de commissies op de commissiepagina.
[spacer heigth=”10px’]
Staat er geen passende of aansprekende vacature voor je tussen, maar wil je wel graag iets doen op en voor KV Seolto? Stuur dan eens een mailtje naar het bestuur, kv.seolto.vlissingen@gmail.com, en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
Vrijwilligerswerk
[spacer height=”10px”]
Bij Seolto is een hele groep vrijwilligers actief. Onder andere bestuur, TC, bar, scheidsrechters, coaches en trainers. Als je vrijwilliger bent en je doet dat met plezier dan kijk je verder dan je eigen taken binnen de vereniging. Er is altijd wel ergens iets te doen. We proberen een organisatie te creëren die strak en duidelijk staat. Een duidelijke verdeling van taken en verantwoordelijkheden. De zorg voor vrijwilligers en de ruimte die je in onze ogen moet krijgen om met eigen verantwoordelijkheid je werk te doen zijn belangrijk.
[spacer height=”10px”]
We proberen als vereniging ieder jaar onszelf te verbeteren, maar dit kan absoluut niet zonder onze vrijwilligers. Wij willen het belang van vrijwilligerswerk binnen onze vereniging dan ook benadrukken en iedereen aanmoedigen een steentje aan onze fantastische vereniging bij te dragen.

Seolto helpen? Vul deze kaart in!

Wil je KV Seolto best eens een handje helpen, vul dan onze helperskaart in het clubhuis in!