Berichten

Voor iedereen die een keer wilt meehelpen bij het oud papier!

Met een groep enthousiaste vrijwilligers halen we iedere eerste zaterdag van de maand oud papier op in de wijk Paauwenburg. Bij deze groep vrijwilligers zitten veel ouders, zo kunnen we de korfballers inzetten als trainers en scheidsrechters die ook nodig zijn op zaterdagmorgen. Het is de manier om de contributie laag te houden, activiteiten te organiseren voor jong en oud en de vereniging te voorzien van nieuw en kwalitatief goed materiaal.

We beginnen altijd om 9 uur bij de containers die dan in de Mozartlaan in Vlissingen staan. We zijn dan rond 11 uur al weer klaar met het werk. Voor koffie, thee, fris en wat lekkers wordt gezorgd!

Zaterdag 1 oktoberZaterdag 1 april 😊
Zaterdag 5 novemberZaterdag 6 mei
Zaterdag 3 decemberZaterdag 3 juni
Zaterdag 7 januariZaterdag 1 juli
Zaterdag 4 februariZaterdag 5 augustus
Zaterdag 4 maartZaterdag 2 september

We zijn op zoek naar extra mensen, zo houden we het leuk voor iedereen!

Twee uurtjes per ochtend en slechts een paar keer per jaar een zaterdagochtend!

De doosjes oud papier die langs de straat worden gezet, zijn doorgaans goed te tillen en dus kan iedereen komen helpen; van jong tot oud, mannen en vrouwen!

Voor meer info kan je terecht bij Kees Harthoorn; 06-83546140 of oudpapierseolto@gmail.com