Berichten

Tijd om te ontwaken…

Tijd om te ontwaken…

Onze vereniging lijkt wel in een winterslaap te verkeren, tijd om te ontwaken! Na de aanscherping van de corona maatregelen in december zijn noodgedwongen alle activiteiten stil komen te liggen. Maar nu de maatregelen iets versoepelen en de kinderen weer naar school mogen, wordt het ook tijd dat Seolto weer gaat beginnen. Zaterdag 13 februari zullen alle jeugdteams weer in beweging komen, om vervolgens de week aansluitend weer te beginnen met de trainingen. Het is nog altijd zo dat er geen publiek aanwezig mag zijn en ook het clubhuis en de kleedkamers zullen voorlopig gesloten blijven. We blijven hopen op betere tijden, maar het begin is er weer. Zolang de avondklok gehanteerd wordt, zullen er alleen trainingen zijn die eindigen rond 20.00 uur, zodat iedereen nog ruim op tijd thuis kan zijn.

Zaterdag 13 februari zal er door de ACJ i.s.m. de TCJ een kick-off plaatsvinden voor alle jeugdteams, nadere info hierover volgt via de trainer in de groepsapp.

Dat corona de nodige financiële zorgen geeft, heb ik eerder al eens verwoord in de nieuwsbrief, dit is ook de reden dat het oud papier voor ons als inkomstenbron, nu belangrijker is dan ooit. Vanuit het bestuur hebben we kritisch gekeken naar onze financiële stand van zaken; we houden zicht op wat we wel krijgen en hoe we hiermee omgaan. Onze hoofdtrainer heeft hierin ook een mooie geste gedaan; door zijn vergoeding niet aan hem uit te keren, maar juist te investeren in nieuwe innovatieve materialen. Hier zullen we dan ook zeker gehoor aangeven!

Volgend seizoen zal Seolto in een nieuw shirt spelen. Aan het ontwerp van dit shirt kan jij een bijdrage leveren! Vanuit het bestuur zijn we niet creatief genoeg en vragen de leden om hun ideeën te delen met ons. Er is veel mogelijk en een aantal vaste elementen zijn een must. Kijk voor de voorwaarden van het te ontwerpen shirt in de nieuwsbrief (van week 5) of op de site in het nieuwbericht over het nieuwe shirt! We zien jullie creatieve inzendingen graag tegemoet en wie weet, loopt heel Seolto de komende jaren in jouw ontwerp of een detail hiervan; hoe vet is dat!

In de zaal gaan we niet meer korfballen, laten we hopen dat we in april aan de veldcompetitie mogen beginnen. Wat zou dat al mooi zijn! Ik durf nog niet verder te dromen, dromen van een vol clubhuis, dromen van een vol terras, dromen van een goed bezochte rommelmarkt en een mooi eindfeest met iedereen samen bij onze vereniging……..

Laten we bij het begin beginnen, dat wat wel kan en mag, laten we met de jeugdteams gaan trainen!

Hopelijk tot snel langs de lijn!

Groet, Marco

1 Reactie
  • Ingrid
    Geplaatst op 17:29h, 04 februari Beantwoorden

    Wat lief van Reinoud zeg!!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.