Berichten

Terugblik eerste helft Veld 2021/2022 vanuit de TCJ

Terugblik eerste helft Veld 2021/2022 vanuit de TCJ

Afgelopen zomer zijn we in augustus gestart met de voorbereidingen en in september begonnen met de competitie.
In sommige teams wat nieuwe samenstellingen, een aantal nieuwe kinderen en helaas ook een aantal opzeggingen. Gelukkig hebben we in elke categorie 1 of meerdere teams staan en zijn de teams redelijk goed gevuld. 

Mede dankzij het wedstrijdsecretariaat en de bereidheid van de kinderen en ouders om andere teams te helpen door ergens anders mee te doen of door te rijden na de eigen wedstrijd hebben we het weer voor elkaar gekregen dat alle wedstrijden door zijn kunnen gaan. Een groot compliment hiervoor. 

Uiteraard zijn we ook blij met alle trainers die toch twee keer in de week trainen geven en op zaterdag coachen. Ook dit is soms een geregel met hun eigen wedstrijden. Maar ook hier helpen de trainers elkaar onderling om soms het coachen over te nemen van elkaar. Wij merken dat er ook steeds meer enthousiasme komt om trainen te geven en gelukkig hebben we bij bijna alle teams minimaal 2 trainers voor de ploeg staan. Maar meer trainers zijn altijd welkom want nog meer positief nieuws is dat we merken dat er ook steeds meer kinderen een proeftraining komen doen en lid worden. Dus we zullen ook genoeg trainers moeten houden om al deze kinderen trainen te geven.

Maar liefst 7 kinderen bij de F t/m de C2 die afgelopen weken mee hebben getraind. Ook bij de E een jongetje die gestopt was gelukkig weer terug gekomen bij Seolto. Bij de C2 een jongen die eerder bij Fortis gekorfbald heeft en nu lid geworden is bij ons doordat hij met een vriendje mee kwam. Jullie kunnen altijd vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar een training. Ook het Schoolkorfbal wat begin oktober eindelijk weer gehouden mocht worden heeft een positieve bijdrage gehad. En er is een mail naar meerdere basisscholen gegaan om clinics te geven en de flyer Ledenwerving te delen. Inmiddels is er een clinic voor De Wissel geweest en staat de volgende clinic alweer gepland. 

Wij hopen dat iedereen een leuke eerste helft van het veldseizoen heeft gehad. Het ene team wat moeizamer dan het andere team misschien sportief gezien, maar onthoud dat iedereen nog heel veel aan het leren is. Volgend seizoen zal er waarschijnlijk weer heel veel gewonnen gaan worden. De sfeer en het plezier valt mij op dat dit positief is en ook op het laatste feestje waren er veel kinderen aanwezig. Sommige teams hebben zelfs al een eigen teamuitje gehad. Hartstikke leuk en gezellig en we hopen op nog meer feestjes bij Seolto.

Na de herfstvakantie gaan we weer lekker de zaal in en zodra het programma bekend is zal dit weer op de website worden geplaatst en ook zal het vervoer bij de jeugd dan weer worden geregeld en ingedeeld. Ook dank hiervoor!
Wij wensen iedereen weer een mooi zaalseizoen en heel veel plezier!

Met sportieve groet,
Remi van den Broeke
Namens Technische Commissie Jeugd

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.