Berichten

Sponsor worden

Sponsoring
Sponsoring speelt een grote rol binnen het verenigingsleven. Ook voor KV Seolto geldt dat zij niet meer zonder sponsorgelden kan. Seolto wil een vereniging zijn die voor een ieder toegankelijk is. Seolto wil korfbal presenteren als een sport die voor eenieder te beoefenen is, zowel voor de ambitieuze sporter die het liefst op het hoogste niveau speelt als voor degene die dit minder belangrijk acht. Naast activiteiten op het sportieve vlak biedt de vereniging vele nevenactiviteiten in het kader van ontspanning en teambuilding. Ons clubhuis speelt hierin een centrale rol. Seolto wil zich in ieder contact opstellen als een betrouwbare, gezellige, flexibele en dynamische vereniging waar iedereen zich thuis en bij betrokken voelt. Er zijn verschillende mogelijkheden tot sponsoring van Seolto.
Kledingsponsor
Het is mogelijk om voor een team, indien deze nog niet voorzien, kledingsponsor te worden. Voor de kosten die met deze vorm van sponsoring samenhangen, kan een op maat gemaakte offerte worden aangeleverd.
[spacer height=”10px”]
Reclamebordsponsor
Het is mogelijk een reclamebord te plaatsen langs de kunstgrasvelden van Sportpark Bonedijke. Geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met de sponsorcommissie voor verdere informatie!
[spacer height=”10px”]
Wedstrijdbalsponsor
Het is mogelijk om voor iedere thuiswedstrijd van Seolto 1 een wedstrijdbal te sponsoren. De kosten voor het sponsoren van een wedstrijdbal bedragen per stuk €50,00 inclusief BTW.

[spacer height=”10px”]

Vermelding sponsoren

De sponsors zullen, afhankelijk van de gekozen sponsorvorm, vermeld worden in de daarvoor beschikbare communicatiemiddelen. Gedacht kan worden aan onze nieuwe webpagina, de digitale weekbrief, facebook, vermelding in het clubhuis of vermelding in de programmaboekjes. Voor vragen of informatie kunt u zich wenden tot de sponsorcommissie.

Contact
sponsorseolto@gmail.com

    Sorry, no posts matched your criteria.
    Sorry, no posts matched your criteria.