Berichten

Routebeschrijving

Routebeschrijving veld (sportpark Bonedijke, Olympiaweg 19, 4383BB Vlissingen)
[spacer height=”10px”]

Auto
Autosnelweg A58 Bergen op Zoom–Vlissingen.
[spacer height=”10px”]
Vanaf de A58 gaat u over het spoor en over de brug tot aan de rotonde. Op deze rotonde gaat u rechtdoor (u ziet aan uw linkerkant de sportvelden al liggen) en bij de eerstvolgende stoplichten slaat u linksaf. Direct na de stoplichten slaat u linksaf (bij de brandweerkazerne) en rijdt het parkeerterrein op welke wij delen met Voetbalvereniging Walcheren. U mag hier dus ook voor KV Seolto parkeren.
[spacer height=”10px”]
Aan het einde van het parkeerterrein ziet u rechts een (openstaand) hek voorzien van het Seolto logo welke u door dient te gaan. U volgt deze weg langs de watergang met groenstrook tot het eind. U komt dan bij de kunstgrasvelden uit met het clubhuis en kleedkamers aan uw rechterzijde.

Routebeschrijving zaal (Baskensburg, President Rooseveltlaan 733, 4383BG Vlissingen)

Auto
Autosnelweg A58 Bergen op Zoom–Vlissingen
[spacer height=”10px”]
Vanaf de A58 gaat u het over het spoor en de brug en slaat u direct na de brug rechtsaf (Baskensburg). Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Vlissingen (Nieuwe Vlissingseweg). Bij de tweede stoplichten gaat u vervolgens opnieuw rechtsaf via de uitvoegstrook (President Rooseveltlaan). Op de rotonde dient u rechtdoor te gaan. De sporthal ligt aan uw rechterkant.

Openbaar vervoer
[spacer height=”10px”]

Vanaf station NS Vlissingen bus 56 richting Middelburg Station.

[spacer height=”10px”]

De bus stopt vlakbij het Sportpark bij de halte Koudekerkseweg. De vertrektijden zijn acht minuten voor het hele uur en acht voor halve uur. De rit naar het Sportpark duurt ongeveer 10 minuten.

Openbaar vervoer
[spacer height=”10px”]
Vanaf station NS Vlissingen neemt u bus 56 richting Middelburg Station.
[spacer height=”10px”]
U stapt vervolgens uit op bushalte Paul Krugerstraat, waarna u nog ongeveer 10 minuten naar de sporthal moet lopen. De vertrektijden van de bus zijn zes minuten voor het hele en zes voor het halve uur.