Berichten

OUd papier

OUd papier

Eind december is er een oproep geweest om te helpen met folders rond te brengen om aandacht te vragen voor het oud papier. We waren blij dat er voldoende leden de noodzaak van deze actie inzagen. Binnen een week hadden we bijna 2000 huishoudens voorzien van een flyer over ons oud papier dat we ophalen in de wijk Paauwenburg. Ondanks dat we nog niet huis aan huis konden ophalen, heeft deze folderactie wel het beoogde resultaat opgebracht; twee volle containers op 9 januari!

Er waren ook leden die zelf in hun wijk/straat het oud papier van alle buren meenamen en soms wel 4 of zelfs 5 keer terugkwamen met een lading oud papier. Mooi om te horen deze verhalen, het geeft de betrokkenheid aan van iedereen bij Seolto.

Vanaf februari zullen we weer oud papier ophalen in de wijk, we hopen ook dan weer de betrokkenheid te zien voor onze vereniging door voldoende helpers.

Data oud papier ophalen 2021;

Zaterdag 9 januariZaterdag 1 meiZaterdag 4 september
Zaterdag 6 februariZaterdag 5 juniZaterdag 2 oktober
Zaterdag 6 maartZaterdag 3 juliZaterdag 6 november
Zaterdag 3 aprilZaterdag 7 augustusZaterdag 4 december

Oproep aan sterke vaders en stoere moeders.

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt er bij Seolto oud papier opgehaald en ook hier geldt; vele handen maken licht werk! Ben je bereid om Seolto een handje te helpen, om 3 à 4 keer per jaar de handen uit de mouwen te steken, in een ontspannen en gezellige sfeer een steentje bij te dragen aan deze voor Seolto belangrijke inkomstenbron, meld je dan aan bij Kees Harthoorn.

Op de eerste zaterdagmorgen van de maand van 9 uur tot 11 uur.

 WhatsApp/sms’en/bellen: 06-83546140

 Email: oudpapierseolto@gmail.com

   

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.