Berichten

Nieuws van het trainersfront

Nieuws van het trainersfront

Wij zijn bijzonder blij jullie te kunnen melden dat Reinoud Bakker ook volgend seizoen actief zal zijn bij Seolto. Reinoud is zeer betrokken binnen Seolto en dat beperkt zich niet alleen tot de selectie. Reinoud heeft oog voor de jeugd en ontpopt zich daarmee echt tot een verenigingsman. Hij helpt jeugdtrainers als ze tegen een probleem aanlopen, hetzij met trainingen of met coaching.

Wij zien zijn positieve uitstraling en zijn visie op het korfbalspel doorwerken op de jeugdtrainers en spelers. Er liggen mooie uitdagingen met een nieuw op te bouwen selectie met jeugdspelers die doorstromen vanuit de huidige A1.

We gaan afscheid nemen van Edwin Machielse, hij heeft 3 jaren Seolto 2 voor zijn rekening genomen. Hij vindt zelf dat het goed is dat er na 3 jaar een andere trainer/coach voor de ploeg komt te staan. Dit geeft nieuwe energie zoals hij het verwoorde. Edwin heeft aangegeven het seizoen gewoon af te maken tot aan de zomerstop. Uiteraard zullen we tegen die tijd nog stilstaan bij het afscheid van Edwin, we hopen hem ook volgend seizoen nog vaak te mogen zien bij Seolto!

De taken van Edwin bij Seolto 2 zullen worden overgenomen door Shannon Bakker! Wij zijn blij dat de open plek die Edwin achter zou laten zo snel en vroegtijdig weer is ingevuld. Shannon is inmiddels gestopt met spelen en momenteel trainer bij Seolto A1. Toen we haar vroegen hoe ze het zou vinden om Edwin te vervangen bij het tweede, was ze blij verrast! Ze heeft uitgesproken dat ze graag aan de slag wilt gaan met Seolto 2. Met de overgang van spelers van de A1 naar de senioren zal dit voor die spelers een vertrouwd gevoel moeten geven en kunnen we iedereen een zachte landing bezorgen. We wensen Shannon heel veel succes met haar nieuwe uitdaging!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.