Berichten

Nieuwe flyer ledenwerving

Nieuwe flyer ledenwerving

Wij zijn blij om te kunnen delen dat Seolto vanaf deze week een nieuwe flyer heeft om meer en actiever aan ledenwerving te kunnen doen.

De eerste 150 flyers zijn deze week al uitgedeeld onder de leden van Seolto. Voor de Senioren en oudere jeugd ter info, zodat jullie weten waar we achter de schermen mee bezig zijn en ook het verzoek aan jullie om alvast na te denken om eventueel in de toekomst te helpen bij trainen geven. Want als we daadwerkelijk meer Jeugd gaan krijgen zullen er ook voldoende trainers moeten zijn. Voor de jongere jeugd die de flyer heeft gehad de vraag om de komende 2 weken tot de kerstvakantie een vriendje of vriendinnetje naar de training mee te nemen! 

Vanuit de TCJ en Actiegroep Ledenwerving zal er vanaf januari actiever aan ledenwerving gedaan gaan worden. Denk hierbij aan:
– clinics
– verspreiding van de flyers
– vriendjes en vriendinnetjes actie
– meer ouders erbij betrekken

Ook zullen er binnenkort al ongeveer 100 flyers uitgedeeld worden op basisschool de Wissel uit Vlissingen die ongeveer 2 maanden geleden een zeer leuke clinic bij Seolto op het veld hebben gehad met de groepen 4 en 5. Wij hopen komende maand nog meer ouders/leden bij de Actiegroep Ledenwerving te kunnen betrekken.

Deze flyer heeft Seolto te danken aan Studio Jamez en wij willen hun hierbij bedanken voor het ontwerp en medewerking bij het tot stand komen van bijgaande flyer.

Met sportieve groet,

Actiegroep Ledenwerving en TCJ

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.