Berichten

Nederlands studentenkampioenschap korfbal (NSKK) 2021-2022

Nederlands studentenkampioenschap korfbal (NSKK) 2021-2022

Bij dezen willen wij jullie graag uitnodigen voor het Nederlands studentenkampioenschap korfbal (NSKK) 2021-2022! Dit is een prestatiegericht toernooi speciaal voor studerende korfballers. Een team bestaat uit studenten uit dezelfde stad (deze studenten hoeven niet per se aan dezelfde instelling te studeren). Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 29 december 2021 in sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Het toernooi zal bestaan uit voorrondes en finalerondes. De finale en halve finales worden met schotklok gespeeld. Het toernooi zal rond 10:00 uur beginnen en rond 18:00 uur klaar zijn, maar de precieze tijden zullen nog volgen.

Een speler mag meedoen aan het NSKK als aan de volgende eisen is voldaan:

  • Hij/zij is een hbo/wo-student.
  • Of hij/zij was een hbo/wo-student in het collegejaar voorafgaand aan het huidige collegejaar.
  • Hij/zij studeert of woont (of volgde zijn/haar laatste studiejaar) in de stad waar het team vandaan komt (het is dus niet toegestaan om studenten uit andere steden mee te nemen). Voor Amsterdam gelden specifieke regels die in de officiële uitnodiging te vinden zijn.
  • Hij/zij heeft de minimale leeftijd van zestien en de maximale leeftijd van dertig jaar.
  • Er is een OSSO (overkoepelend studentensportorgaan) of SSB (studensportbond) die meefinanciert aan de kerntaken van de SSN (studentensport Nederland) en tegelijkertijd de belangen van de student vertegenwoordigt.

De deadline voor het opgeven is zondag 5 december. Om een team op te geven hebben we de volgende informatie nodig:

  • De complete teamindeling.
  • Van alle deelnemers een kopie van het bewijs van inschrijving van dit collegejaar (of vorig collegejaar in het geval van deelnemers die al zijn afgestudeerd). Let op dat hierbij de naam van de deelnemer, de naam van de instelling, de plaats van de instelling als het gaat om een instelling die in meerdere steden zit en het academische jaar waarin de student staat ingeschreven zichtbaar zijn. Een studentenkaart zonder jaartal is dus niet geldig.
  • Een door elke deelnemer ondertekend toestemmingsformulier voor het maken van foto’s en video’s tijdens het toernooi (zie bijlagen).

We horen het graag als het niet mogelijk is om deze informatie voor 5 december aan te leveren.

Het inschrijfgeld is €65,- per team van een instelling die is aangesloten bij de SSN. Het inschrijfgeld is 50% hoger voor spelers die studeren aan een instelling die niet aangesloten is bij de SSN. Als een team dus bijvoorbeeld bestaat uit negen spelers van een aangesloten instelling en drie spelers van een niet-aangesloten instelling bedraagt het inschrijfgeld €65,- + €65,-/12*3 = €73,13. In de bijlagen vinden jullie een lijst van instellingen die aangesloten zijn bij de SSN.
Na de opgave krijgen jullie een mail met de factuur. Deze dient binnen veertien dagen betaald te worden.
Aanvullende activiteitenDit jaar is de dag nog niet afgelopen na de finale van het NSKK. Het is namelijk mogelijk om gezellig te blijven eten en deel te nemen aan het SKC-beerpongtoernooi (in duo’s)! Mochten er leden zijn die niet meedoen aan het toernooi, maar wel mee willen doen aan het eten en/of beerpongtoernooi, dan is dit ook mogelijk. De kosten voor het eten bedragen €10,- p.p. Deelname aan het SKC-beerpongtoernooi is gratis, maar de drankjes zijn voor eigen rekening. Opgeven kan door middel van het opgaveformulier in de bijlage. De opgavedeadline voor het eten en het SKC-beerpongtoernooi is zondag 19 december. Na de opgave krijgen jullie een mail met de factuur. Deze dient voor 29 december betaald te zijn.

CoronamaatregelenWij zijn, samen met Sportcentrum Valkenhuizen, hard bezig om het toernooi in naleving van de corona voorschriften te organiseren. Het is dan ook verplicht om bij binnenkomst op locatie een corona QR-code te laten zien in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Het toernooi zal alleen plaatsvinden als het naleven van de voorschriften te allen tijde mogelijk is. Blijkt dit uiteindelijk toch niet mogelijk te zijn, zal het toernooi worden afgelast. Indien het toernooi geen doorgang kan vinden zullen er geen kosten voor de teams in rekening worden gebracht.

Let op: in de bijlagen vinden jullie een uitnodiging met nogmaals alle informatie, het wedstrijdreglement en het inschrijfformulier. Lees deze goed door!

Als er nog vragen zijn horen we dat graag. We hopen veel teams te zien op 29 december!
Met vriendelijke groet, Namens de gehele Studentenkorfbalcommissie, 

Sanne Belder
Secretaris ’21-’22

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.