Berichten

Het seizoen 2020-2021 is begonnen!

Het seizoen 2020-2021 is begonnen!

De eerste trainingen zitten er weer op voor sommigen van jullie en anders zal het niet lang meer op zich laten wachten. Waar we hadden gehoopt dat corona afscheid had genomen van deze wereld, blijkt het omgekeerde de realiteit. Corona grijpt weer goed om zich heen, eigenlijk moet ik zeggen; wij laten corona weer goed om zich heen grijpen. Want wij zijn het zelf die dit virus de kans geven om toe te slaan! Zeeland staat inmiddels gekleurd op de kaart, wat betekent dat we hier een verhoogd risico lopen om corona te krijgen! Ik hoop dat eenieder zich hiervan bewust is en dat we met z’n allen het c virus geen kans geven om zich verder te verspreiden zodat we lekker kunnen gaan korfballen in september! Ik moet er zelf niet aan denken dat we door ons eigen toedoen, straks niet aan de competitie kunnen beginnen.

Dit betekent voor iedereen die naar sportpark Bonedijke komt, eerst thuis handen wassen. Heb je klachten of iemand uit jouw gezin heeft klachten, kom dan niet! Op het sportpark en in en rond het clubhuis, houd je 1,5 meter afstand van iedereen die niet uit jouw huishouden komt. In het clubhuis zijn looproutes, houd je daaraan! Was je handen tussendoor als je langer aanwezig bent. Let op de vele aanwijzingen en zorg ervoor dat we samen afscheid nemen van corona en dat we kunnen gaan genieten van de mooie dingen in het leven en onze korfbalsport in het bijzonder!

Ik hoop op een seizoen met vele sportieve successen en veel spelplezier voor iedereen en aan het einde van het seizoen een mooi 50+ feest!

Met sportieve groet,

Marco van der Meule
Voorzitter

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.