Berichten

Het begint weer te kriebelen…

Het begint weer te kriebelen…

Nu de vereniging langzaam maar zeker is ontwaakt uit de winterslaap en nagenoeg alle teams weer aan het trainen zijn, is er honger naar meer. Logisch, want het kriebelt! Het kriebelt bij de spelers, nu ze weer mogen trainen, om ook aan wedstrijden te gaan beginnen. Hiervoor heeft het KNKV een routekaart opgezet:  https://www.knkv.nl/routekaart-veldcompetitie/ . Of er weer een competitie zal worden opgestart hangt uiteraard af van de maatregelen. Mocht het zo zijn dat de versoepelingen te laat komen om de competitie te beginnen, dan is er binnen Zeeland een breed draagvlak om onderling iets op te zetten, om alsnog een paar wedstrijden te kunnen spelen. We houden hoop!

De spelers mogen dan alweer aan het trainen zijn, voor anderen wordt hun geduld nog langer op de proef gesteld. Publiek is nog steeds niet toegestaan (ook niet bij trainingen en activiteiten). Ook het clubhuis mag nog steeds niet gebruikt worden, de gezelligheid en de sfeer zullen we nog wel even moeten missen, we hopen dat we nog dit jaar een groot feest met alle leden mogen vieren. Wat wel kan is online bijeenkomsten en precies daarop heeft onze activiteitencommissie ingestoken. Een aantal weken geleden hadden we een meer dan geslaagde online quiz. Ondanks dat de opkomst hoger had gekund, was het superleuk om weer eens wat samen te doen. Ik hoop dat ze het zeker nog eens doen!

Bij deze nieuwsbrief kunnen jullie ook een infographic vinden. Normaal hadden we in oktober 2020 de ALV gehad en hadden we de leden kunnen informeren over de stand van zaken, we zien op korte termijn echter geen mogelijkheid dat we met een grote groep leden bij elkaar mogen komen in ons clubhuis, echter willen we de leden wel op de hoogte houden van de stand van zaken bij de vereniging. Ondanks corona hebben we het vorig verenigingsjaar financieel net in de plus weten af te sluiten, een bescheiden winst van € 226,78 bleef over. Vanwege de coronamaatregelen heeft de penningmeester geen inzage kunnen geven in de boekhouding aan de leden van de kascontrole commissie, dit zal zodra het mogelijk is nog wel met terugwerkende kracht plaats moeten vinden. Als er vragen zijn over de infographic of een lid wil inzage in de financiële cijfers, stuur dan een mail aan het secretariaat!

Vorige maand is er voor alle jeugdteams een bootcamp georganiseerd. Dit was een zeer geslaagd evenement mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Bootcamp Vlissingen. Een nieuwe activiteit voor de jeugd staat gepland voor zaterdag 3 april! Onderlinge wedstrijden 4korfbal, hoe leuk is dat! Eindelijk weer eens competitief bezig zijn met korfbal. Helaas nog zonder publiek, maar via onze socials zal er zeker te zien zijn hoezeer de deelnemers hiervan genieten. We hopen op mooi weer!

Op het moment van schrijven, lopen de corona cijfers weer op. Toch wil ik graag optimistisch afsluiten en spreek ik de wens uit dat we elkaar nog voor de zomer mogen treffen langs de lijn, het zij alleen voor oefenwedstrijden en heel misschien wel tijdens competitiewedstrijden bij de jeugd!

Blijf gezond, denk aan elkaar en hopelijk tot snel langs de lijn!

Met sportieve groet,

Marco van der Meule

Voorzitter

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.