Berichten

Gezocht!

Gezocht!

Vorige week heeft bijna iedereen de nieuwe flyer voor ledenwerving wel voorbij zien komen. Of op de training of in de nieuwsbrief en social media. Deze eerste week was de oproep voor de jongere jeugd om tot de kerstvakantie een vriendje of vriendinnetje mee naar trainen te nemen en voor de oudere jeugd en senioren om alvast na te denken om eventueel trainen te gaan geven in de toekomst.

Hierbij wil ik de Senioren en alle ouders vragen om ook met verschillende acties te gaan helpen bij de Ledenwerving. Zeker als je al een bepaalde binding of betrokkenheid heb met een basisschool of kinderopvang. Andere die interesse hebben mogen uiteraard ook helpen! Denk hierbij aan het verspreiden van flyers, helpen bij clinics, geven van gymles/korfballes op school, meedenken met verschillende acties enz. Dit hoeft helemaal geen grote tijdsbesteding te zijn. Zeker niet als er meerdere mensen zijn die willen helpen. En je kan zelf aangeven waar je mee wil helpen en hoeveel je wil helpen. Dus wil je hierbij je steentje bijdragen om meer leden te krijgen bij Seolto, meld je dan even persoonlijk aan bij mij via de mail: remibroeke@hotmail.com of via de app: 06-23356935
Graag je naam vermelden en er ook bij aangeven met welke school of kinderopvang je binding hebt als dit van toepassing is. Graag voor 15 januari 2021 doorgeven als dat mogelijk is. Dan gaan we begin februari kijken of we actief aan de slag kunnen!

Wil je nog wat meer informatie hierover dan hoor ik het ook graag.

Gr. Remi van den Broeke
Namens TCJ en Actiegroep Ledenwerving

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.