Berichten

En toen was het jaar alweer voorbij….

En toen was het jaar alweer voorbij….

2020 gaat een jaar worden om niet snel te vergeten, het zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken gaan halen. Bijna het hele jaar in de greep van een virus. Het had grote gevolgen voor ons allen, in welke vorm dan ook. Het verenigingsjaar was er één met ups en downs, waar in maart de zaalcompetitie abrupt tot een einde kwam en er helemaal niets meer kon, zijn er op het veld toch nog wel wat wedstrijden gespeeld. Ook mochten we trainen, zij het met restricties. Deze werden steeds strenger en uiteindelijk zijn we nu weer beland in dezelfde situatie als in maart van dit jaar. Het verenigingsleven ligt stil, in al z’n facetten. We kunnen alleen maar hopen dat 2021 een beter jaar gaat worden.

Vanuit het bestuur kan ik jullie melden dat we niet stil zitten. We gebruiken deze relatief rustige periode om het beleid voor de komende jaren uit te stippelen. In september hebben alle commissieleden hier input voor kunnen geven en het was de bedoeling dat tijdens de ALV in oktober de leden hiervoor hun visie zouden kunnen delen. We hopen dat we de ALV in het voorjaar samen met jullie in het clubhuis mogen houden om zo samen de koers te bepalen voor onze vereniging.

Ik kan al wel melden dat we op zoek zijn naar een externe trainer voor de nieuw op te richten combi-fit groep. Als je nu iemand weet die dit mogelijk zou willen doen, laat het ons dan weten, dan kunnen we contact met hem of haar opnemen. Met Sportpoint De Bie zijn we in gesprek voor een geheel nieuw Seolto shirt! Ook hier zullen we aan de leden vragen om ideeën aan te dragen voor het ontwerp, de info hiervoor volgt later.

Ik had al eerder gemeld dat we het verenigingsjaar 2019/2020, ondanks corona, financieel positief hebben afgesloten, maar of dat dit jaar weer gaat lukken is nog maar de vraag. Vorig seizoen kregen we steun vanuit de overheid en we hadden een mooie gift van de stichting Hendrick Avercamp. Zoals het er nu naar uitziet, zullen we deze ondersteuning dit jaar niet hebben. Verder missen we de inkomsten uit de kantine en is het nog maar de vraag of we in 2021 wel een rommelmarkt mogen houden. We missen veel inkomsten, dus moeten we actie ondernemen om financieel gezond te blijven.

Al vele jaren is het oud papier van grote waarde voor Seolto, hier zullen we dan ook extra aandacht voor moeten hebben in 2021. De organisatie voor oud papier ophalen staat als een huis, de prijs van het oud papier is goed, alleen de kilo’s blijven wat achter. We mogen al enkele maanden niet in de wijk ophalen, daarom wil ik eenieder vragen om het oud papier zelf op zaterdag naar de container te brengen en neem dan vooral ook het papier mee van alle buren uit de straat. Een kleine moeite en voor Seolto van groot belang.

Een ander initiatief om Seolto financieel te ondersteunen kwam van de sponsorcommissie. Het vraagt even een klein beetje oplettendheid van jullie, maar ik hoop dat het een succes wordt. Want wie koopt er tegenwoordig niet online? Sponsorklik jij al? Kijk snel hoe makkelijk het is op onze site https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11580 . Je kunt ook via de homepage van de Seolto website naar sponsor kliks gaan.

Het zal een Kerst worden om nooit te vergeten, geen volle tafel met familie en geen groot feest om het jaar af te sluiten en het nieuwe goed te beginnen. Ondanks alles, wens ik jullie allemaal een fijne feestdagen en een gezond en sportief 2021!

Namens het bestuur,

Marco van der Meule

Voorzitter

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.