Berichten

De zomer voorbij…

De zomer voorbij…

Bijna is het zover en begint de competitie weer, dan kunnen we weer volop genieten van mooie, sportieve en spannende wedstrijden. Terwijl de selectie senioren 1&2 al een paar weken aan het buffelen zijn, zijn de meeste jeugdploegjes deze week pas begonnen. Met de nodige oefenwedstrijden in de benen, kijkt iedereen uit naar het echte werk, nog even geduld!

Maar eerst gaan we gezamenlijk nagenieten van deze mooie zomer op onze eigen camping Seolto! Morgen zijn alle teams, ouders, overige leden en niet leden welkom bij de seizoen opening op ons eigen veld! We beginnen om 13.00 uur met een spectaculaire opening, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Het belooft een mooie middag en avond te worden met sport & spel, eten en muziek, een evenement dat je niet wilt missen. Laten we hopen op een mooie zomerse dag!

Het begin van een nieuw seizoen, betekent ook weer nieuwe vrijwilligers die voor een nieuwe uitdaging staan. We merken dat het ieder jaar weer een grotere opdracht wordt om alle vacatures op te vullen. We hebben het allemaal zo druk met andere dingen, dat we voor een taak bij de vereniging bedanken. Maar nogmaals, een vereniging maak je samen! De functies van trainers en scheidsrechters lijken het moeilijkst op te vullen, maar ook bij leuke eenvoudige taken zoals bardiensten en oud papier ophalen kunnen we nog extra mensen gebruiken. We doen ook nadrukkelijk een beroep op ouders om de vereniging hierin te helpen! Seolto heeft altijd meer jeugdleden gehad dan senioren, dus de hulp van ouders van onze jeugdleden zijn cruciaal binnen onze vereniging!

Eén van die vrijwilligers die aan een nieuwe taak begint is Sebastian Soarès! Hij heeft zich beschikbaar gesteld om het bestuur te komen versterken, als bestuur zijn we daar erg blij mee. Ik wens hem dan ook veel succes en hoop dat we zijn visie en verfrissende ideeën binnen de vereniging gaan terugzien.

Ik wens iedereen veel plezier en succes met de competitie en hopelijk spreken we elkaar zaterdag tijdens camping Seolto!

Marco van der Meule

voorzitterseolto@gmail.com

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.