Berichten

Bedankt, Stichting Hendrick Avercamp

Bedankt, Stichting Hendrick Avercamp

Wie is Stichting Hendrick Avercamp, vraagt u zich af en waarom zou onze vereniging hen moeten bedanken…. We hebben van deze Stichting € 1500,- mogen ontvangen! Een enorm mooi bedrag dat in deze corona tijd extra welkom is. Dit was dan ook precies de gedachte achter de actie van de stichting, ze wilden sportclubs op Walcheren een hart onder de riem steken in deze economische zware tijd. Voor meer info over de Stichting, wat ze doen en waarvoor je bij hen terecht kan:

https://hendrick-avercamp.nl/ .

Seolto zal dit bedrag goed gaan investeren. Het schoolkorfbaltoernooi is nu al twee keer niet door kunnen gaan en dit merken we gelijk in de aanwas van nieuwe jeugdleden. Als de scholen niet naar Seolto toe kunnen komen, dan zal Seolto naar de scholen toe moeten gaan. We zullen moeten investeren in trainingen en clinics op scholen, om meer kinderen in Vlissingen met korfbal kennis te laten maken. De TCJ is hier mee aan de slag gegaan en de eerste clinics zijn al achter de rug.

1 Reactie
  • Harry van den Broeke
    Geplaatst op 13:33h, 22 november Beantwoorden

    de clinic’s aan de “Wissel” waren een leuke ervaring en met onze organisatie stond er een goede reclame voor onze club op het veld.
    dit is voor herhaling vatbaar en levert hopelijk nieuwe (jeugd)leden op.
    het was erg leuk om hier aan mee te kunnen helpen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.